Pampers yg sesuai utk newborn

Saya nk tnya mummy² pampers ape ye yg sesuai utm newborn? Brapa bnyak ye nk kena beli? Tq 😊#bantusharing #firstbaby #1stimemom

13 Balas

saya guna drypers wee wee dry newborn setakat ni tak pernah lagi baby ada ruam. pampers pun tak oernah bocor kalau berak atau kencing banyak. kalau saya , 2 pack besar untuk sebulan

Mikubi...murah dn xbocor...1 pack ad 36pcs (rm10.90) sy bli 3 pack ja...lpstu tmbaj saiz S stu, ad 72pcs (rm23.00)..settle...smua bli shopee ja

sy guna huggies lembut..pet² n drypers pun ok juga tp kasar skit dari huggies..standby 2 pek je dulu sbb kejap je x muat dah saiz newborn tu baby cepat besar..

huggies n mamypoko 👍🏼 stkt umo 22hr dh 2nd pack 😬 nrmal laa kn bby bnyk mbuang.. hbs 2nd pack dh bole pkai s..

huggies or mamypoko extra soft. beli byk juga sbb baby kerap kencing dan nembuang

drypro saiz s sesuai tuk nb sebab cutting kecik

pet pet or drypers.... awal2 sy beli 2 pax je

Sy suka huggies sbb lembut

huggies pun ok juga..

Huggies