Jenama pampers mana yang anda rasa best bila anak pakai?
Voice your Opinion
Whoopee
Fitti
Mamy Poko
PetPet
Lain-lain

5787 respon

253 Balas

time sufi newborn, dpt tester pampers Drypers. design cantik, apply kat anak pun best tapi leaking. Skang pakaikan petpet,brand ni je mampu beli. dari tape tukar ke sarung. xde masalah pakai sampai skang 😄

Prefer to drypers classic . Mamypoko dah try semua dah try but in love dgn drypers . Drypers susah nak leaking bila dia poo pooo bnyak 😬👌

Pet pet tape -dia lebar Huggies pant hijau & biru - lebar n getah pggang x buat kulit ank merah (yg pling best hijau r kncing bnyk x bcor pn)

guna hat yg murah je .. Alhamdulillah anak xdak alergik ruam punggung pun ... .. 3 anak semua pakai hat murah , baby like je ....

Anak sy jenis yg kulit dia sgt² ok. Tak sensitif..apa² jenama pun ok bila pakai. Buat masa skrg ni pakai Diapex je..😊

Mamy poko sebab tahan lama pakai untuk malam. Siang pakai hat murah je diapex tu pun kena kerap tukar

NB Huggies Dah besar sikit Dryers sebab ada pulling sticker yg membolehkan diaper anak dbungkus kemas

genki! dan baru try dry pro n dry pad. selesa, tebal, mudah serapan dan murah. bole berjimat.

Setakat ni Saya bg anak guna Huggies & PetPet sbb x de alahan pd kulitnya. Drypers pun elok.

huggies genki tesco.. bg sy lembut.. kalau drypers mcm keras sikit.. harga pn lebih kurg..