Pampers

Pampers apa sesuai untuk newborn? Banyak jenama pampers sampai xtahu nak pilih yang mana.. Pengalaman pertama sebab anak sulung ni

18 Balas

mcm.sy dlu...sbb ank lahir prem dan stay nicu..sy memula bli huggies tgk ank xsesuai ketika.itu bila.misi.lmbt tuka.pmper tuk dia melekat pd kulit bby hngga blh melecet..jd husband blikan dryper touch..yg tu sgt sesuai tuk bby newborn..lepas bby dh bsr sikit..br sy pkaikan bby pampers huggies..drypers m.etc..la ni dh umo 1tahun 7 bulan..sy pkaikan ank whoopee pants..

Sis boleh try register kat any diapers website untuk dapat kan free sample. Saya pun baru dapat first baby, try & error jenama diapers sebab tak semua diapers sesuai dengan kulit baby kita, and ada yg jenis cepat tembus / bocor. 😊 saya guna drypers wee wee dry.

try and error sis. kadang baby A sesuai brand ni, tapi baby B kerap bocor jadinya. sis kena cuba sendiri 😊 pada saya, beli brand yg biasa2 dulu. kalau ruam/kerap bocor baru cari brand yg lebih mahal

mommy try la register dapatkan sample free diapers. so kat situ nanti boleh pilih apa yang serasi untuk baby. saya guna dypers kat anak. boleh kumpul point sekali. 😉

mula2 pakai petpet...lps tu tukar drypers...22 nie oke...kena try & error jugak sis...sbb skin baby xsama. takut ada is elergik @ ruam

pet pet. murah berkualiti. tak bocor. dan ada ruang di bahagian pusat sesuai bila tali pusat x gugur lg masa newborn

kne try n error...sbb x semua baby boleh pakai...mcm baby sis x boleh pkai drypers...sesuai petpet

sy bli mamypoko . sbb pempers lain bontot dia melecet trokk . dh ok bontot ye baru sy tukar hugies

Newborn sye pakai drypers touch. Then after that pakai drypers ngn huggies je.

Huggies new born...penyerapan unggul..bg sis xmeradangkn kulit new born..