Pampers

Newborn selalunya sesuai jenama apa ?

23 Balas

Sy gune jenama dri german..diapers ni premium punya..jenama dia Nappy Time..memng bgus ank sy pakai xde ruam ke pe..dn sy juga la penjual Nappy Time ni kalau sesiapa nk cube bole inform sy😊

Depends baby. Ank sy sume pampers dia ok. Alhamdulillah xde alergik even wktu lahir tu cuba byk jenis sbb dpt sample. Tp so far sy suka petpet. Thn lama sbb ank sy byk kencing.

Akak dari ank yg first skrg dia dah umur 19 tahun dah..pakai petpet..ank no 2..3 pun sama pakai pet2..skrg ni dah hari yg ke 48 ank no 4..pun pakai petpet jugak..😍

Sy guna petpet.. bila pampers penuh pun.. kulit baby still.kering.. tpi ikut kesesuaian baby jgk.. sis try je dlu.. klu merah kne tukar la jenama lain

Newborn sy pakai Huggies. X invest yg mahal2 sangat sbb newborn setiap 2-3 kena tukar pampers. Invest diaper cream yg bagus. Mcm Sebamed.

Anak saya ni tengah newborn pakaikan mikubi and petpet. Drypers ada pakaikan jugak dpt gift dr hospital punya.

Xkish jnji jnis tape.. sb saiz new born bby bnyk guna.. sb jrg bby alergik pmpers ms lahir.. ikut bdget sis..

sy pakaikan mikubi je, murah dan kulit bby pun x de melecet..lgpun newborn kerap tukar pampers..

Dari dlu guna pet pet sbb ank kulit sensitif cket..dah serasi risau nak tukar yg lain..

Newborn sy guna huggies. Sgt2 lembut... Dh 3bulan,sy tukr pet2