Pakai stokin sewaktu berpantang dapat elak daripada badan masuk angin, betul atau tidak?
Voice your Opinion
Betul
Tidak

4368 respon

27 Balas

Tidak. Sebab dah try. Anak pertama pkai stokin pun badan pandai masuk angin. Anak kedua, x pkai stokin. X masuk angin pun

Pandai pula angin pilih utk masuk ikut kaki ye, bahagian kulit lain dia xpandai masuk ek hahaha

entah lar..kalau saya mmg rasanya mitos jer tu.....tapi ikut jer lar nnti kena taskirah panjang dgn mak plak🤣🤭

tak pasti. saya pkai stokin masa pntang sbb sejuk, klau dah panas sikit bru saya tanggal

Pakai stokin untuk bagi yg tak tahan sejuk. 😁bukan sebab nak halang masuk angin.

Angim / gas dtg dri pemakanan bukn dri luar..hbis tu xkn kki je ble msuk

Mitos... Kita bukan bernafas melalui kulit macam katak.

mitos sebab doktor ada bagitau angin masuk bukan melalui kulit

xpasti..sbb lani pn tido pakai stoking. boh myk angin cikit..lena

X sure, Sbb ada Dr yang bagi info angin bukan lalu melalui kaki..