Sampai umur berapa anak anda pakai puting susu?
Voice your Opinion
2 tahun
3 tahun
4 tahun
5 tahun keatas
Lain-lain (Kongsikan)

3087 respon

190 Balas

sejak lahir sy x bagi pun anok sy puting ..2,2 pun x bagi...harap² no 3 ni pun xperlu punting. .sbb ade org kata payoh nk lepas bila ajor isap puting 😁

Anak first dulu ada try beli puting bg dia hisap tp dia sendiri yg reject. So anak kedua ni mmg tak bg pun

Beri puting sejak umur 3 bulan.. Pisahkan puting bila umur 1 tahun n dah tumbuh gigi...

Tak bagi anak puting susu ni. Suami tak galakkan. Jd sy menurut perintah je😊 #TAPSupermoms

xpernah ajar ank saya guna puting susu...nnti gigi ank xcntik...percakapan pn akn lain

Smpai 2bulan je.. Tu pun nk bg dia sng tido.. Pstu dh stop perlahan2 smpai skrg ..

try nk bagi masa anak first tapi dibuangnya,anak second tak pernah bagi langsung

sbnarnya yg komen xpernah bgi puting tu bagi sbnarnya..malu nk ngaku kenapa...

tak pernah pakai. sbb dia sendiri yg tknk. lagi suka isap jari tangan

Pernah cuba pakaikan anak tapi anak tolak tak suka pakai puting..