Tanda darah merah

Pagi td ada keluar tanda darah n lendir mase mandi. Smpai sekrg xde sakit contraction lg...waktu contraction mmg xtntu ye? perlu ke saya g hospital je walopun xsakit pape? Xde pengalaman sb 1st baby... :)

2 Balas

Sama mcm sy. Ad darah & lendir keluar tapi xad contraction trus ke hosp. Dr check jln baru 1 cm dsuruh balik rumah. Dr pesan klau ad contraction atau ketuban turun/leaking baru dtg semula. Confius jgk dbuatnya. Skrg 39 weeks 3 days masih tunggu contraction. Lendir + darah still ad keluar.

Perlu sbb dah keluar tanda