Nak tanya ni harap sudi yang jawab .

Pagi tadi waktu saya buang air kecil , tiba - tiba ada lendiran darah keluar . Saya harus ke hospital atau tak yaa ? Sebab saya dah 36minggu 5hari .

8 Balas

blh pergi ke hospital sis cek sy pon 36 minggu Kuar lendir darah perut kerap mengeras rupanye jln da bkk 2cm ni Kene tahan wad doakan saya semoga dipermudahkan urusan bersalin aamiin

1y ago

moga awak & baby selamat..aamiin🤍🥰

tanda bersalin. biasanya ke hosp. mcm saya doc suruh rileks2 je dirumah hinggalah kontraksi setiap 10saat br ke hosp. Keluar tanda darah, bersalinnya lbh lambt berbanding pecah ketuban.

Pegi je hospital sis , sya haritu ada turun tanda lendir + darah pegi hospital dah buka 2cm esok tue terus bersalin

boleh jadi tanda nk bersalin. pergi je hospital. kalau xde pape doctor akn bg kita balik☺️

Misi saya pesan any discharge or pelik2 terus saja pegi PAC 😀 tmbh perut dah besar

same kite sis harini 36minggu 3hari , tapi dah turun darah+lendir

1y ago

drh lendir tu mcm mana ehh sya pula mcm bertali sush nak pisah mcm tu ada sedikit drh kekuningan

pergi hospital bahagian emergency dengan segera puan.

1y ago

bukan bahagian emergency awak. tapi pergi bahagian PAC dkt hospital bersalin☺️

pergi hospital