keluar darah

Hye mommies nak tanya sikit tadi sye buang air kecil tiba² keluar dara kecoklatan tapi xbnyak sikit sahaja ada kah itu normal???

3 Balas

saya pernah alaminya. doktor kata selagi bukan darah fresh.. kandungan selamat.. biase kalau darah keluar sikit je. tu normal. Better pergi hospital..nanti doktor check.. dia akan scan tengok keadaan baby dalam perut & check bawah..

Prgnt brpa week?pnhsptl

3y ago

Hai sis. Nak tnya. Sy pon alami macam sis. Bole sy tahu lepas tu sis buat apa dan bby ok shaja ke.

baik p spital sis..