Darah nifas atau period ?

Selamat malam semua , saya nak tanya ni . Skrg sy tgh berpantang 28 hari , 2 minggu lepas darah tu sikit" sja keluar mcm setitik duaa , kadang dlm 1 hari tiada darah nifas tu keluar . Tiba" tanggal 30/04 darah keluar semulaa lebih banyak sehingga harini seperti tengah haid . Adakah itu normal ? Harap ada yg sudi jawab persoalan sy, terima kasih . #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

darah nifas 60 hari..normal bile kuar sikit2..stop n datang blk

1y ago

tp darah nifas tu dah lebih kurang 2 minggu stop , tanggal 30/4 smpai ke harini 1/5 , darah tu byk keluar dan ada kentulan" darah seperti time period , bau darah pn mcm period . 5 pad kena tukar dlm 1 hari . Masi nifas ka ?