Fibroid semasa hamil

Pagi tadi scan...doc ckp macam ada fibroid ukuran dlm 3cm...siapa pernah ada pengalaman cmni? Doc bgtau nak pantau dulu, tgk samada ukuran makin membesar atau statik. Ibu risau 😌😌

1 Balas

Fibroid saya 8cm.. Dan sedang hamil 18w.. Sis kena follow up di hospital pakar ke tidak?

4mo ago

Follow up check up.. Alhamdulillah pembesaran fibroid x ketara. Jd x mengganggu kehamilan. Kalau fibroid tu aktif membesar kene jumpa pakar. Sis jgn risau, teruskan rutin check up mcm biasa. Doktor akn bantu nti