assalamualaikum momy2 minta jasa doa semoga saya dipermudahkan bersalin aamiin

tadi ptg keluar air ketuban tapi sikit je terus p hospital mula2 drng cek bukaan belum ada tapi bila cek balik air ketuban dah pecah tapi keluar air dia sikit2 esok kena masuk kan ubat.. apa2 pun kena kuat diri demi c baby🥰🤲🏻 doakan semoga sy dipermudahkan bersalin ye aamiin🥰🤲🏻#firstbaby

1 Balas

Semoga dipermudah kan urusan awak ibu . Zikir banyak banyak . And kalau baby da keluar selamat berpantang 🫶🏻🤍

11mo ago

aamin terima kasih sis🤲🏻🥰