Doakan Saya semoga cpt bukaan 🥰 Pagi tadi leaking air ketuban

Harini masuk ward sbb leaking air ketuban. smpai PAC check bukaan baru 1cm. sekarang warded dekat hospital. Dr akan induce besok jika tiada bukaan lagi. Doakan saya ya ibu ibu semoga urusan dipermudahkan, semoga cepat buka jalan 🤲🏻🤲🏻

5 Balas

aaminn ya robbal alamin, sama mcam sy sis. sy pergi hospital sebab bloody show, doc seluk terus pecah air ketuban. check bukaan 1cm. akan induce besok klau tak ada pembukaan. semoga urusan kita dipermudahkan ya sis.. aaminn

9mo ago

aamin, semoga urusan dipermudahkan 🫶

doakan saya jugak, 39w5d maseh xdak tanda2 nk bersalin... ada waktu rasa mcm dh ada contractions ckit2 je... tp lesap pulak berhari2 xrasa sakit...

puan sempat induce ke xsempat? alhamdulillah selesai dh yaa.... Selamat berpantang...

9mo ago

saya tak sempat masuk ubat kedua sbb dah ada progress bukaan. sakit tu dtg bila lepas stgh jam kalau saya tak silap. stay strong, semoga dipermudahkan 😘

dah berapa weeks? semoga dipermudahkan segala urusan bersalin

9mo ago

39w. sekarang bukaan baru 3cm 🥹 doakan yee

sis dah selamat bersalin ke?

9mo ago

alhamdulillah, saya sudah selamat bersalin baby boy berat 2.99 secara normal. 🥹🤲🏻🤲🏻