nak tanya

Pagi tadi check pregnant test hasil negative but rasa pregnant tu kuat, sebab sekarang and lately ni selalu rasa sesuatu kat perut bahagian rahim tu, selalu juga keluar angin then lapar tapi taknak makan bila dah nak makan makan tu tak boleh nak masuk pening pun boleh lah kerap juga sakit belakang so saya kene pergi jumpa doktor ke untuk kepastian dah one week dah cmni

1 Balas

Tnggu lg 1 weeks repeat UPT Test .. in Shaa Allah Rezeki Allah itu ada .. Amin