Anak Susah Makan Sayur?

Pagi semua! Kalau bagi makan sayur je anak mesti tolak atau buat muka. Sebab apa? Sebab mereka tak suka☹️ Tapi, sayuran penting untuk kesihatan anak-anak. Ada yang dekat sini anak tak suka makan sayur? Apa cara yang anda lakukan didik anak anda makan sayur? Jom kongsikan! Tips berguna boleh baca di sini: https://my.theasianparent.com/anak-susah-makan-sayur/web-view

7 Balas

InsyaAllah anak suka makan sayur kot. Sebab mak dia suka mkn sayur. Kita tgk bila dia 6 bulan nnti 🤗🤭💕.

sya dr kecik mmilih sayur, anak ikut sama😣

Alhamdulillah..setakat ni ank2 suka mkn sayur

Saya keep repeat bagi je sayuran hehe

Tq 4 sharing

👌👍