Iberet

Pagi semua, nak tanya ubat Iberet untuk HB Low nie mmg pening eh lepas makan dia? Sy dkt smggu makan ubat nie, tp mmg pening teruk lepas tu.

1 Balas

Ea sis. Sya pn mcm tu strt 1mnth sya ambil smpai skrg 7 mnth dh bertahan ja gn ubt tu tuk kebaikan bersama 🤗 nrse saran kn mkn ubt tu sblum tido jd xrasa sngt pening nya and alhmdlh dh ok2 hb skrg antra 12 ke 13 ja skrg tp kena ikut pntang lrang dh bru nmpk kesan nya exp: jgn mnum yg berkafien klu mnum susu jarakkn dlm 2 jam 😊😊

3y ago

makan sebelum tidur eh? lepas makan malam ke?