sekarang kul 5.46am 4/12

Pagi nie rase x selesa... Sgt2 Pinggang skit nk tido pun x selesa.. Perut asyik kembung ..?????? Adakah saya hamil...? Tarikh period 12/1

4 Balas

Cuba test upt pagi esok lepas bangun😊mane tau rezeki awk.

Cuba buat pregnant test, mana tahu ada isi ☺️

5y ago

Jp. Lagi baru nak beli... Bile buang angin ok jp... Pastu dtg balik

Cuba cek upt . Mana tau positive 😍

5y ago

Ok tq sis

Xthu la sis hamil ke tk😂

5y ago

Nak check upt... Tapi tgok awal. Lgi... 😭😭tido pun x lena... Bile ke kiri x selesa... Bile kekanan lagi x selesa... Menungdeng baru selesa... Pastu cepat lapar.. Perut kembung... Asyik nk buang angin je