Lewat period

Saya lewat period dah 12 hari breast rasa sakit bila di sentuh , klau ikut tarikh last period 1/8 kandungn dh 5w4d tpi msih negative perut rasa kembung pinggang rasa lengguh .

1 Balas

try check lg sekali minggu dpn.. sy masa buat test dulu.. sy dh lewat 16hari.. check terus 2 line

4y ago

dh gi jumpa doktor diorang dh scan tapi tk nmpk apa² baru je buat buku 15/9 hari tu...tapi tk nmpk bby kalau ikutkan dh nmpk dh bby begerak tapi tk nmpk lagi doktor kata