HB 4.8... Risaunya keadaan baby😫

Pagi ni rasa nak cek hb.. p la cek kat farmasi caring.. Boleh plak bacaan 4.8 jerr.. Allahu harapnya salah laa.. Nak kata pening sangat tidak.. Tekanan darah pon kurang katanya.. Hmm mmg la check up kkm bberapa minggu lepas hb 10.6 je. Tapi da try ambik mkanan tmbh hb.. Sekarang fikirkan keadaan baby ja.. Sudah la nak positif tu susah..

1 Balas

Em HB ke gula? Yg amik darah kt jari tu utk gula. HB ambil kt lengan/ats tapak tgn.

2y ago

Yg check kat jari tu utk gula. Normal la klu 4.8. BP tu ok la..xdela rendah pun. Sy slalu check kk range 100 - 120 atas, 60 - 80 bawah, misi kata ok saja.