soalan

pada waktu pkpp ni boleh kah suami atau ibu teman dan berada di bilik bersalin?

6 Balas

kalau HTA boleh, tapi saya rasa dah boleh sekarang, time saya bersalin still pkpb boleh je suami teman dekat LB.

4y ago

its okay sis. saya pun tgh plan nak bersalin kat HTA 24/7 ni. hopefully boleh la nnt suami masuk melawat saya dan baby kt ward. amin amin..

Klau pantai Hospital suami boleh teman masuk LR. Tp nk bermalam kt wad lps bersalin x boleh.

Depend on hospital

Tgk hospital sis..

Depends pd spital

Tengok hosp