saya keliru

Pada 24/9 ..nurse call suruh pi buat buku pink kata kandungan dah 8 minggu lebih... Pada 25/9..ke hospital scan baby.... Dan doktor kata kandungan saya baru 6 minggu 2 hari mereka suruh jumpa balik 2 minggu lagi Saya ni period tak teratur Last period saya (24/07/2019) Ada ke sesiapa yg ada masalah macam saya

3 Balas

mcm sya laa sis .. last period 31/7/19 .. ikutkn dh time tu dh 9week .. p jumpa doc hosp sbb ade spotting ,,scan semua ok .. cuma janin bru nk terbentuk .. time tu terkejut jugak bru 6week ..

5y ago

Sama juga dgn sy.. Klu ikotkn dah 5minggu.. Bru ni scan dr ckp bru 2minggu...nmpk Kntung comel je.. 😊

Normal sis.. Yg doc hosp scan tu yg tepat.. Lgpun period tak teratur kan.. So, doc tu btl..

5y ago

Sama².. Jaga diri, mkn mknan berkhasiat.. Dan tahniah yer! ☺️

Saya pun sama... Tp sekarang tempoh pkp x tau nk p hos ke x

4y ago

bole jee pegi sis , janji pakai mask and hand sanitizer .