Minta pndpat ibu² smua

Pada 22/11 upt naik dua line cpt ..tp samar.. 23/11 .. Buat lg sekali naik terang sikit... Adakah ini dkira hamil ? Bukan tak pndai tengok .. cmuanya xnk berharap... Sbb pernah khilangan sblum ne ☺️

Minta pndpat ibu² smua
11 Balas

In shaa Allah ada tu awak. Selalunya klu faint line mcm ni dia early stage lagi. Awk cuba test lagi 2-3 hari nanti boleh nampak line tu makin pekat ☺️

2y ago

baik awk🥰 ... tq ♥️

ada tu sis...semoga di prmudah kn rezeki utk mndapat zuriat 🙂🙂sy pn msih mnggu zuriat harap2 lpas nie rezeki sy pulak😊

2y ago

amin3...🙂ur wc

alhamdulillah..tahniah .jg dri bebaik k..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

2y ago

Alhamdulillah.... trima ksih ♥️

Positif sis. Tahniah sis. Take care & banyak kan rest 💕

2y ago

baik siss .. tq ♥️

tahniah..nmpk gaya positive...take care darl.

2y ago

aamiin ... tq awk ♥️

insyaallah positif ni sis..

2y ago

Aamiin... trima ksih 🥰

alhamdulillah rezeki ..jga baik² ye

2y ago

alhamdulillah ....trima ksih ♥️

Insha'Allah ada tu... Jaga diri..

2y ago

insyallah.... ok awk. .tq ♥️

Insyallah postive

2y ago

insyallah .. semoga sj .... tq ♥️

ada tu