keliru dgn upt

Sy period 23/11 then check upt 23/12..tp upt line T sgt kabur..then sy check lg 04/01 single line..kira negative kn? Tp msih tak period..ada yg pnh mengalami tak..

2 Balas

Saya pon alami benda yang sama. Tp masa cek tu line pekat. Dua2 terang.. Sampai sekarang masih x period. Last period bulab 12.saya dah g scan doc cakap x nampak apa2. Sekarang dh confuse

4y ago

Perut semakin mengeras je.. Slalu cramp.. Sakit pinggang..sakit breast.. Nak kata buncit tu.. Sy mmg badan besar jd ssh nk ckp.

Test upt waktu pagi selepas bgn dr tidur

4y ago

Ya mmg dh check wktu pg..