PREGNANT ATAU TIDAK?

Pada 15/10 saya try upt strip naik line samar.. Tujuan test sebab rasa bdn lain.. Terus jumpa doc untuk scan.. Rahim menebal.. Repeat scan lagi 2 minggu. Pada 20/10 saya test sekali lagi naik double line terang. Sedangkan period lagi 2 hari.. Orang ckp dah naik terang boleh try dip n tell.. Try la beli.. 21/10 test dalam tengah hari tapi tiada line 😅 Terlalu awal ke? Due period hari ni 22/10.. Ada yang ada pengalaman camni? Pregnant atau tidak? TQ

PREGNANT ATAU TIDAK?
1 Balas

Gangguan hormon. Sbb tu rmai yg nasihat check upt lps due period.