khawin muda?

Org2 pandang rendah dkt sy? Sbb sy kawin trlalu awal ka? Apa yg hina sgt kawin umur 19?! Da mmg jodoh ,heran la dgn org2 skrg ni sibuk jaga tepi kain org.. da mcm org yg pling bagus dkt dunia..

26 Balas

saya pon kahwin muda , saya buat taktahu je , biasalah wak pandangan orang tu macam macam , awak buat taktahu je , yg negative vibes awak tendang je keluar dari circle hidup awak ok ! yg penting awakk dan suami hidup bahagia dan aman 🥰