Hmmm..

Sy bru 9 weeks. Sepatutnya ade checkup dkt klinik tp sy risau nak keluar rumah. Yela skrg ni convid 19 semua tempat da red zone. Dkt rumah ade lagi 2 org anak takutla kan kalau bwk balik ape2. . Mcm mne erk?

1 Balas

Follow SOP dr KKM should be no problem puan. Balik dr klinik if de singgah mana2 pon, terus balik mandi salin baju. Anak2 kalau ada org jaga then mudah kerja, xpon minta tolong kerjasama dr suami.