khawin muda?

Org2 pandang rendah dkt sy? Sbb sy kawin trlalu awal ka? Apa yg hina sgt kawin umur 19?! Da mmg jodoh ,heran la dgn org2 skrg ni sibuk jaga tepi kain org.. da mcm org yg pling bagus dkt dunia..

26 Balas

mama saya dulu kawin umur 14 tahun,kami adik beradik tak pernah hina atau memandang rendah sedikit pun. saya kawin umur 21 pun masih ada yang cakap terlalu muda jadi pedulikan mulut orang, semoga terus semangat 😊