khawin muda?

Org2 pandang rendah dkt sy? Sbb sy kawin trlalu awal ka? Apa yg hina sgt kawin umur 19?! Da mmg jodoh ,heran la dgn org2 skrg ni sibuk jaga tepi kain org.. da mcm org yg pling bagus dkt dunia..

26 Balas

mulut orang kita tak boleh tutup sis. I kawin umur 17tahun. Orang dok ngate sane sini. Alhamdulillah skrng memsing dah diam. Manusia ni akan diam jugak nanti. Kita takyah lawan. Kita diam je and senyum sebab dorang akan ada anak/cucu/cicit. Biar dia dengan Allah je.