Baby bump kecil

Org lain prgnent 7 bulan perut dah besar. Saya prgnent perut nampak kecil org sangka baru 5bulan. Padahal ni prgnent anak ke3 dah.. tp alhamdulillah doktor scan prkmbangan baby ok. Cuma sy tak puas hati kalau x nampak. Sbb asal doktor scan, tak dpt tngok screen.

5 Balas

Takpa sis, kita pun pregnant anak ke-3, dah 7 bulan Alhamdulillah. Tiga kali pregnant, baby bump memang kecil. Tapi doc check bagitau ok, alhamdulillah. Lagi kita sejenis semua pakai labuh. Org memang tak perasan tau2 je dah beranak 😂😂

12mo ago

sama lah. sy pun pakai labuh² ja.. makin tnggelam lah perut. org tak tau prgnent..hha

x npk x pa sis yg kmi nie 7 bulan perut 2 kalau boleh nk lindung ja sbb aurat kn nie perut besar tp pkai bj besar pn stil npk hu2

pusing je kepala kt skrin..sy slalu scan kt kkia..if xnmpk..sy akan pusing kepala dan tgk..nnti doc akan alihkan kamera tu bg kita nampK

12mo ago

tak dpt pusing. sbb screen pun kat belakang kepala 😂😂

baby bump tu aurat sis. untg xbrapa nmpk walau dh masuk 7m. yg perut besar ni sedaya upaya nk sorok..

12mo ago

semoga baby n sis sentiasa sihat n dpermudahkan sgala urusan shingga bersalin ya❤️ doakan sye jgk ye due bulan 7 ni 😊.

Scan di swasta.