pantang larang

Orang tua2 cakap kalau terlepas cakap benda benda mengarut nanti terkenan dekat anak yang ada dalam kandungan. Ada orang bergurau dengan saya, lepastu dia cakap suruh tutup perut nanti baby dengar. Tak sengaja cakap baby tak ada telinga lagi. Tak boleh dengar. Alahai. Menghantui ayat ni ?

1 Balas

Xde apelah..jgn percaya sgt benda bukan2. Jgn difikirkan lagi. Jgn stress just istigfar je banyak2..bukan terniat pun. Awk tersasul ja kan..