Pantang Larang Orang Lama

Hai mommies. Betul ke org tua² dulu cakap jangan tengok benda² buruk nanti kenan ke bayi dalam kandungan? Jangan siang ikan . Bla bla bla. Mitos je kan? ?

5 Balas

Sy sbnar nya penat dgn pantang2 ni,banyak sangat yg xmasuk akal.kita mengandung sbnar nya just enjoy it,bnda2 gini la yg buat kita stress

Mitos je tu sis. Dengarkan jela tapi jgn percaya 😂

Ikut mna yg elok je sis

Mitos je tu..Tpi klu bnda xelok tgk mmng lah xelok tgk..Yg lain2 tu mitos kbnykkan..Heheh

5y ago

Xade lh..Sye dua2 tgk je mcm2 cite tpi doa lh mnta dijauhkn yg bkn2...Lgpon bkn kte adore sgt bnda tu..Tu jdi knan lau adore sgt

Mitos je sis. Dengar boleh percaya jangan 😄

5y ago

Hehe. Itulaa. Nak tengok kartun pun mil larang . Katanya nanti kenan ke bby😅😅