Betul ke tak?

Orang tua ii kata ibu mengandung tak boleh makan petai nanti air ketuban busuk. betul ke? Kalau dah busuk nak buat ape? 😅😅😅

9 Balas

Maybe betul.. sbb bau petai leh masuk dlm air kencing.. mesti la leh masuk dlm air ketuban kan..

4y ago

Bukan.. in terms of component petai dirembeskn ke dlm air kencing after blood being filtered, mesti ade gak yg cross placenta.. lol idiot mane yg fikir rahim bercantum dgn salur makanan