Teringin nak makan petai

Hai ibu ibu . Saya nak tanya . Saya pregnant 35weeks dah tapi saya teringin sangat nak makan petai bakar . Ibu saya larang saya makan petai sebab dah hujung2 bulan takut nanti bila bersalin ada bau yang tak menyenangkan . Betul ke apa yang ibu saya cakap . Sedih pulak .

2 Balas

35 week dah, tak elok nak makan nanti kene kencing kotor.. Tapi kalau 1-2 okay kot, banyakkan minum air lepastu

makan la sikit awak, da teringin sgt. kang kempunan pula. bagi hilang rasa tuh ja okay.