Makan tengah malam

Orang cakap tak elok makan tengah malam sbb usus kita dah nak rehat dah. Tp masalah nya skg ni tengah mlam laa jugak baru perut bekeroncong mintak di isi. Dah makan biskut roti siap dgn air panas tak jalan. Nak nasi jugak. Ada tak mommy yg sama dgn sy? Cer share apa yg korang makan utk alas perut tengah2 malam

1 Balas

😂😂mmg geng dgn sy..even 1jam sebelum tido dh mkn, pkul 1pg,2pg perut mesti akn berkeroncong mntak mkn..kalau rasa lapar biase xpe ni siap berbunyi perut msok angin mcm 3hri x mkn..kalo baring buat xtau je rse sesak nafas sbb angin naik ke dada..so terpaksalah cri jugak bnde yg bole isi perut tu bru bole tdo😂😂 bapak baby pon pening bile mintak mkn tgah2 mlm time pkp nih🤣

3y ago

kalau sy pulak 3hri lpas husb ajk mkn kt luar dlm pkul 9 lebih pastu balik je rumah 10lebih sy ajk dy kluar blik beli mkn😂😂