craving or what?

Is it okay when we feel like to eat n eat n eat again? But seriously perut kosong even when it comes late night.

1 Balas

Preggy mmg rasa macam tu. Baby makan sekali kan. 😇 kalau malam lapar, letak tepi katil air masak dgn biskut ke kurma ke roti ke.

5y ago

Tulah..kita takut nak mkn terlalu ikut perasaan sbb kita kena kawal berat bdn..😂tapi one time tu memang rasa lapar..tu xtahu nak mkn apa utk hilangkan rasa kosong perut..