Beg bawak ke hospital

Okay tak mcm dalam gmbar ni saya bawak masa dekat hospital ? beg merah utk pakaian .. beg hijau utk makanan .. yg biru tu bantal baby

Beg bawak ke hospital
31 Balas

saya bersalin bulan 9 tahun lepas, bawa 1 bag ja sis .. baju baby 2 pasang, baju saya sepasang utk balik .. 4 hari warded mmg pakai baju spital ja sbb baby kuning ..

sy hritu bwak stu beg jee..pakaian tuk dri sndiri bwak sehelai jee.stanby tuk balik..sbb duk hospital pkai baju dia jee..nnti bwak byk²..blik nnti lagi byk beg

bantal baby tak perlu bantal mommy perluuuu 😂 nak lebih selesa bawakla satu bantal mommy, tayah besar sgt cukup la boleh ampu baby waktu nak susu ke nanti

1y ago

utk sambungan extra... -makanan boleh minta husband/family bawakkan -bju baby, kalau perlu boleh bawak, duk wad kuning tak perlu bawak * ni berdasarkan pengalaman saya bersalin normal dan duduk wad kuning sehari

ok sgt ni sis.. tp sy jenis yg xsuka bwk byk2 beg.. sy sumbat semua dlm 1 beg je.. sy bersalin 4.2 pkul 2pg, tghri dpt balik terus..

mcm mna brg bby dan mummy blh muat 1 beg . sy 2 beg. biskut mknan mungkin bwa skit je kot sumbat2 mna muat😂

1y ago

bawak beg besar sikit sis.. mesti muat barang2 ibu dgn baby.. sng angkung skali terus

baby tak payah bantal, sayang. 2 beg tu cukup dah hehe. sy pun bawak 1 bagpack & 1 beg tepi utk makanan & botol air.

sy pulak tgh pening dgn beg.hahaha.xtau nk beg mcmmana..serba x kena..byk beg kang serabut..sikit kang x cukup..

saya siap bawa luggage kecik n satu beg sandang.. mcm over pulak bawak luggage haha

1y ago

Sye bru 1cm jk ..bila nk kluar bby Sye ni..bnyk cara dh Sye lakukan .tpi ttp 1cm😭

semoga dipermudahkan urusan bersalin ❣️ saya due date 19hb 5 masih tak buat ape ahahahahahaha

1y ago

sma la sya due 16hb 5 ni pstu smpai skrng blm beli apa lgi 😂😂😂

x kbnykkn ke ? sbb ipar sya bawa 1 beg je. nnti sya pun akan bw 1 beg ja. sumbat smua dlm tu