Susu karihome utk nb

Okay ke susu karihome utk nb? Sbb baca from google mcm xokay 🥲 help me

6 Balas

ank sy minum karihome so far alhamdulilah serasi. bagi saya feedback yg kata bagi anak panas badan tu anda yakin sbb susu? memang cuaca now panas awak. and plus how u detect anak u panas badan? ada thermometer cek suhu tak? if panas badan dan suhu naik consider demam dah wak. kalau kerana susu sampai demam tu consider teruk sgt tak serasi tu. kalau setakat u tengok anak u berpeluh2 memang cuaca now panas pun 😅 apa2 pun susu ni kena try and error. buang masa tanya feedback sbb kalau susu ni memang tade cara lain u kena try sendiri

1mo ago

✅✅

baby sy pengguna karihome sejak nb smpai 5bulan, n dia tolak sndri sbb rse bf lagi sedap kot 🤣🤣 suka ngempeng, baby berak ape semua okay, xde sembelit cirit birit .. berat alhamdulillah setiap bulan naik 🥰

1mo ago

oh normal je sy tgk badan dia ape semua .. tahi mata tu dia msuk 3bulan bru nmpk ada .. nb mmg xpernah nmpk kluar tahi mata

Saya guna karihome dari 3 hari dia lahir sebab kuning, nasib ada susu karihome je dapat turun kuning baby sebab susu saya drop. Tapi sekarang dh stop sebab karihome tak mesra poket HAHAHA

4w ago

Dutch baby 0-12 , alhamdulillah sesuai dan mesra poket mak ayah dia 🤭

Anak sy sesuai dgn karihome. Sy bagi utk turunkan kuning. Lepas habis kuning, sy try tukar susu lain. Alhamdulillah tkde apa2 masalah. Berak spt biasa

Baby sy minum karihome. Bagus utk turunkan kuning dgn cepat. Lps sebulan kuning baby dh okey baru sy tukar susu lain.

1mo ago

Sy tukar dari karihome ke Enfalac sis

Jgn bg Karihome sebap itu utk baby panas la.. lagi pun Karihome itu turunkan kuning saje ..

4w ago

ye baby Sy Minum Karihome sebap kuning..then I bagi Sampai 1 Bulan lebih...Mata baby ade keluar byk tahi Mata ..then dr suruh Sy stopkan Susu itu. Dr ckp. karihome itu utk turunkan kuning saje