NB

Susu utk newborn jenama apa yg okay? Dupro ok tak?

8 Balas

Kena try and error...ade yg bby yg sesuai ade x sesuai..cuba similac or S26..jom join group blh tnye n share ape saja https://chat.whatsapp.com/FerWesZrVDt02UWLSbAkdk

Depends.. baby I x sesuai enfa, Similac & Nestle.. last2 bagi minum dupro

4y ago

Mcm mna detect baby xsesuai?

Boleh tgk hospital selalu nya standby bagi brand apa

Sy bg anak sy minum enfalac a+

Saya bg anak saya S26

Saya bg dutchbaby ja 0-12

5y ago

Paket kecil dlm 13rggt kalau 1kg 27rggt

saya bg lactogen

4y ago

Maaf bertanya, poo bby brp sehari? Sampai skg ke bby minum lqctogen sis?

Snow❤️

4y ago

Wrna poo Baby wrn kuning jgk ya sis? Ay ada cuba bg baby sehari, terus sembelit xpoo seharian.. Esokny poo skli je, najis wrna hijau daun.. Mgkin xsesuai dgn babysy kot