pantang sendiri

ok tak pantang sndiri ? ank setahun 4bln ,tp dh nk dpt adik. ank first dlu kak ipar jga .

2 Balas

okay je kalau nk pantang sendiri ni tapi kalau mental xkuat , cepat stress , cepat baran better stay dgn family dulu hingga habis pantang klau xnak ganggu family pastikan suami tu kena sentiasa ada waktu kita perlu

Tiada pengalaman pantang sendiri dgn ada anak toddler. Mudahan semuanya baik utk puan sekeluarga.