susu tepung EVERYDAY

ok ke untk ibu hamil

8 Balas

Ssusu tepung utk ibu yang ada kencing manis sewaktu mengandung tak sesuai sangat. Ini yang doktor bagitahu saya. Sbb mengandungi gula agak tinggi. Seeloknya amalkan susu segar macam farm fresh tapi yang skinny punya. Bukan full cream.

4y ago

😃

Ok ja, sya pon minom juga, sbab hari tu sya minom susu untok pregnant sangkut kencing manis pulak, dokter x bgi ambil susu pregnant sbab takut pasai tu jadi naik badan terlebih

Boleh je.. Kalau kencing manis, kurangkan scoop.. Kalau pada saya ok 👍 boleh bantu naikkan hb sekali.. Sedap pon sedap

susu rendah lemak 👍🏻👍🏻👍🏻

Ok je as long susu

Ok. Sy minum ni

Ok hb pon naik

Ok sgt