28week nurse cakap kepala baby d atas.. Baby akan pusing lg tak...sllu rasa sakit bwah perut..

Nurse cek kpala baby masi d atas.. Baby akan pusing lgk tak.. Dan saya sellu rasa skit bawah perut..normal tak

16 Balas

Byk lg ruang dia gerak tu sis.. nt dia turun tu.. jgn risau sgt ya.. sakit bwh perut tu mungkin sbb dia gerak aktif sama.. mcm sy kurus ni, kulit pun nipis.. mmg terasa btl klau anak aktif gerak atau dia pusing ke bawah ni