28week nurse cakap kepala baby d atas.. Baby akan pusing lg tak...sllu rasa sakit bwah perut..

Nurse cek kpala baby masi d atas.. Baby akan pusing lgk tak.. Dan saya sellu rasa skit bawah perut..normal tak

16 Balas

biasanya baby akan pusing lg. masi banyak ruang baby pusing². sy pula uri dibawah 20w. tp tak bukan sepenuhnya tutup laluan. doc decide pantau sy dan buat scan sebulan sekali utk pantau. semalam sy scan d kk uri dah naik balik dan kepala baby di bawah.

inshallah baby akan pusing lagi don't worry okay . sy anak sulung dulu songsang 36weeks masih kepala kat atas . bila dh 38weeks repeat scan alhamdulillah baby punya kepala dah dekat bawah . saya amalkan sujud lama lama and doa setiap hari 🥰

Byk lg ruang dia gerak tu sis.. nt dia turun tu.. jgn risau sgt ya.. sakit bwh perut tu mungkin sbb dia gerak aktif sama.. mcm sy kurus ni, kulit pun nipis.. mmg terasa btl klau anak aktif gerak atau dia pusing ke bawah ni

Dia akan pusing. By 37 weeks patutnya dia dah kat bawah. Anak saya songsang sampai la minggu ke 34. Pastu dia pusing sendiri. kalau risau, banyakkan tahajjud. Sujud lama. 28 week is too early to worry about it.

in sya allah baby bleh pusing .. sye smpai ulang alik hospital sb nk trus buat pusingan baby masa 37w tapi alhamdulillah bila check baby mmg msuk laluan and ready nk bersalin

same sy 28 weeks masih songsang normal siss ..sebab ad space lagi untk bby pusing ..now sy da 35 weeks rasanya kepala da kat bawah ..time g o&g dy scan xd ckp songsang

in shaa Allah ..bby blh pusing lg..puan bykkn bedrest ya jika slalu rs sakit bwh perut...mg dpmudah segalanya..Allahuma aamiin Ya Mujib

akan pusing lg... bby sy scan khamis dok melintang lg..klo da 35w..hah time tue kne risau😅😅

in shaa Allah bby blh pusing lg .mg dpmudah segalanya..Allahuma aamiin Ya Mujib

baby bole pusing lg tu. 36 minggu dia da x bole pusing² da. jgn risau yer