baby pusing

Sakit tak bila baby pusing kepala ke bawah? Sakit dia rasa macam mna ya? Bole share tak sape ibumil yg berpengalaman ?TQ 🥰 #FirstBaby #25w4d

2 Balas

Kita takkan rasa pun bila baby berpusing ke bawah. Kalau dia aktif sangat tu dia pusing2 la tu. Tapi nanti dah 3rd awk akan rasa sakit celah kelengkang bawah semua sbb baby dah turun dkt laluan.

Takda rasa pun baby pusing bawah ke atas. Yg boleh rasa klau dia tengah aktif bertinju ke bersenam ke, cucuk sana cucuk sini 🤭 Boleh tahu kedudukan berubah pun masa scan je..