Drink coffee

Hi nummies, do u continue drink coffee or tea during pregancy? Or must stop?

9 Balas

hi mommy! masa 1st & 2nd tri, sy elakkan minum coffee, tea n air yg berkafein..sbb risau hb low..masuk 3rd tri, baru berani nk minum..wpun doc kata, boleh je nk minum coffee..tp cukup 1 cwn sehari..n kena jarakkan dlm 2-3 jam lepas pengambilan ubat, baru boleh minum 😊

5y ago

boleh je..pastu minum je air putih byk2..if hb makin low, kena elakkan okay 😊