resah hati ??

Now da 7 bulan pregnant.. Husband da start slalu demam.. Hari ni asyik muntah2 je.. Bila da demam ni., dea asyik nk melekat jee.. Pastu tgh tido dgr dea merengek saket.. Kne demam urat.. Emmm

2 Balas

xpelah sis.dye nk phatian lh tu. nnty bby dh klua, x sempat nk mnje2 sgt dh. 🤣

5y ago

Itu laa tuh 😂😂 2 3 hari lepas dea ade ckp " nnt ank keluar., abg da x leh tido rapat2 mcm nie.. Perhatian da kurang " mcm budak2 😂😂

Sis mengandung, husband demam?

5y ago

Yeke sis.. Tp dea punye rengek kalah kite yg mengandung nie 😂😂