hai..sy dh ada sikit risau lh..ank sy 7bln 16hri tp xdpt dduk sndiri lg

normal ke moms

3 Balas

sis banyakkan bermain dengan bayi atas permukaan yang rata. baby sya pun masa masuk 7 bulan dia belum pandai duduk lagi, skrg suda pandai duduk lepas sya hari2 main duduk dengan dia atas lantai.

1y ago

ok..sy skrg dh byk ajar dia dduk dh..nmpk mcm nk blh dh..tp dia masih lg bergurau dgn sy rebahkn blkg dia ke riba sy..😅

Tumbesaran setiap anak lain perkembangannya. Kerap latih dia duduk berpangku, sandar di bantal

1y ago

Sama-sama

nk tanya jgk.duduk ni ank yg duduk sndri ke.kte yg duduk dia..

1y ago

mula2 kita yg ajar dia dduk sis..mksud duduk yg sy risau ni ialah duduk tnpa sokongan.. mknanya dia duduk xpyh kita jaga blkg dpn lh..