PERIOD atau IMPLANTASI

sy tk pasti sy period atau implantasi klo ikutkn tarikh period sy 26hb nih sllu nye period sy akn dtg awal atau lmbt sehari je . . Tp semlam 18hb kluar period wrna coklat dn hari nih masih kluar period wrna coklatt jugkk syg rsa letih lpas tu perut cramp mcm segugut #SeriusTanya #ingintahu #firstmom #bantujawab #bantusharing . . Normal ke ad perubahan tarikh period awal seminggu ??

5 Balas

ini mcm kes saya...sama mcm ini..saya selalu last period 26hb mcm tu..bln 4 saya ada pendarahan bewarna coklat selama 3 hari..sekali buat upt naik line 2..2/5 saya pergi kk terus..doktor cek dah 5w..scan belom nampak kantong lagi..so doktor suruh dtg lagi 2w untuk scan lagi..🤗🤗

4mo ago

mcm tu lah saya hari tu..last darah habis 30 april juga..2.5 terus pergi kk..cek upt kat kk terus 2 line..sekarang dah nak 8w🤭🥰

try je upt awk..dlu sy penah keluar skit2 brown sy fikir tanda2 nak period.3hari sy xsolat.pastu dah stop sy jd pelik,selalunya brown akan berterusan period kan.so sy decide la buat test.rupanya pregnant..terpaksa la sy qada solat sy tu

4mo ago

hbiss darah nih nnty bru sy check upt

Sama mcm sy, sy period 12hb last bln 4 hrtu, 28/4 keluar plak darah warna coklat tp sepatutnya bkn lh period kn. Sy blm pg check up lg.

4mo ago

Hi sis mcm mna sis sma trikh nan saya sis preggy x saya smpai skg xdtg priod tp prut cram sengugut upt negativ blom scan lg nie

xnormal melainkan itu drah implant...mcm sy 4h sbelum priod dh tahu pregnant guna clearblue

4mo ago

msih brown lg tp tk bnyak mcm period biasa

normal je. hormon kadang2 berubah. boleh buat UPT utk confirmation awak pregnant ke tak

4mo ago

buat la UPT. nanti kalau betul pregnant tapi awak ingatkan period, dah tak pasal2 tak solat.