baby menyusu malam

Normalkah baby taknak menyusu malam? Going to 11m in 6 days. Last minum pukul 8 malam sblm tidur. Kdg2 smpi bgn pagi baru nk menyusu semula. Malam tu mmg tidur nyenyak. Sua susu ketap bibir xnk buka. Pump la malam2 nk elak engorged.

1 Balas

Bby saya dah lama macam ni. Malam last minum pkl 9@10mlm. Lepastu dia main2 & memang dia akan tido sampai pagi, baru minum susu balik. Memang time tido dia sis. Takpe. 🥰