Kandungan dah 25minggu tapi mual muntah2 masih berterusan tidak kira waktu😭

Normal x mumy2 semua

2 Balas

ade org alahan kejap je, ade org alahan smpai brslin. mse mula2 sy alahan cmtu jgk tp rse brsyukur la sbb trimster 1 je sy alahan...sy doa bnyk2 hri2 doa smge trmster ke 2 n 3 sy dh xalahan . plus sy ad gastrik kalau xmkn lg truk. nnti baby sy xdpt nutrisi. alhamdulillah makbul jgk doa sy smpai skrg 30w dh blh makan ape2 je. tp kena kwl brt bdn plk kalau x kena repeat mnum air gula 😓

normal sis..