Makan Zincofer sakit kepala

Ada tak momys2 yg mkn zincofer jadi sakit kepala ? Sy bru start makan harini, jadi berat kepala dan sakit kepala sgt

1 Balas

Adaa. Sy la tu. Package muntah sekali 😂 cuba awk makan before tido. Tu diorg cakap lah. Tp sy ambik sekali la lepastu stop. Tak sanggup

1mo ago

Sy ambik time sahur, lepas subuh tu tido. Bangun dari tido tu terus rasa berat kepala. Masuk makann semua rasa nk muntah + xleh bau. Xsanggup dah sy nak mkn